Shine and Bright Tynaarlo

TYNAARLO – Wees eerlijk: een mooie auto is pas écht mooi als –ie lekker glimt. Van buiten én binnen brandschoon is. Schone lak is bovendien het behoud van je bolide. Daar weten ze bij Shine and Bright in Tynaarlo alles van. En behalve dat je auto na een ritje door de professionele wasstraat er van buiten weer stralend uitziet, kun je hem dankzij de vele handige poetsmiddelen ook van binnen laten stralen. Een ding is zeker: autopoetser Rob Jongstra van Shine and Bright zorgt ervoor dat je bolide in concoursstaat wordt afgeleverd.

Gebruikerssporen na verloop van tijd onontkoombaar. De lak wordt doffer, hier en daar verschijnen er wat krassen of vlekken in de bekleding. Herkenbaar? De beste oplossing is om je auto naar Shine and Bright in Tynaarlo te brengen. Door grondige reiniging en piekfijn polijstwerk maakt het bedrijf je auto vrij van lichte krassen en kleine beschadigingen. Ook de bekleding ziet er weer fris en schoon uit. Na een bezoekje aan Shine and Bright ken je je auto niet meer terug.

Veel autoliefhebbers weten het: bij Shine and Bright hebben ze alles in huis om je auto van buiten en binnen weer als nieuw te krijgen. Is je auto onder handen bij autopoetser en perfectionist Rob Jongstra, weet je zeker dat je hem in nieuwstaat terugkrijgt. Je auto wordt behandeld met de meest hoogwaardige producten van Ma-Fra en Labo cosmetica, die je auto een prachtig glanzende lak bezorgen. “Lichte krassen poetsen we professioneel weg.” Ook een goede mogelijkheid om je auto voor langere tijd te beschermen te tegen krassen: de speciale coatingen van Shine and Bright. “Dankzij deze coating is de auto voor vijf tot tien jaar beschermd tegen krassen.”

Niet alleen de buitenkant van je wagen is in nieuwstaat na een behandeling door Jongstra, ook van binnen ziet –ie er weer tiptop uit. Ook nare geurtjes zoals die van sigaretten of huisdieren kunnen worden verwijderd. Autopoetsen is een vak waar overigens nog behoorlijk wat bij komt te kijken. Want verkeerde producten of werkwijze richten vaak onherstelbare schade aan met alle gevolgen van dien, weet Jongstra. Welk merk of type auto je ook hebt, hij is in goede handen bij Shine and Bright. Ook auto’s  in het hoogste segment.

Carwash

Niet iedereen weet het, maar naast de poetsafdeling van Shine and Bright bevindt zich ook een professionele allround Carwash. Wanneer je het terrein aan de Energieweg 5 (naast tankstation TinQ) opdraait, moet je rechts om het pand heen rijden. De inrit van de wasstraat zit namelijk aan de achterzijde. Handig: wanneer je op donderdag, vrijdag of zaterdag komt, wordt je auto gratis voorgewassen. Je kunt ook zelf je auto wassen in de speciale wasbox van Shine and Bright. De carwash van Bright and Shine werkt met de hoogwaardige producten van Unika Protect. Daarmee is niet alleen je lak verzegeld, maar ook het stoffen dak van je cabrio is beschermd tegen weersinvloeden.

Openingstijden

Maandag:                                                          10:00 tot 17:00 uur

Dinsdag:                                                               9:00 tot 17:00 uur

Woensdag tot en met zaterdag:                9:00 tot 18:00 uur

Ook een mooie, glimmende auto op je oprit? Even bellen met Shine and Bright Tynaarlo: 06 30437752. Energieweg 5 Tynaarlo. Web: shine-and-bright-carwash.business.site.