ZUIDLAREN – Nog even en school begint weer. Daarmee start ook het nieuwe sportseizoen. Een goed moment om kennis te maken met een nieuwe sport. Daarom biedt Judo Zuidlaren gratis proeflessen aan om de judosport te leren kennen.

Judo is een goede sport voor kinderen. Het helpt bij het ontwikkelen van een betere motoriek. Valbreken is een belangrijk onderdeel van judo, en goed leren vallen geeft zelfvertrouwen. Judoka’s leren naar elkaar te luisteren en grenzen aan te geven. Ze worden weerbaarder. Kinderen komen letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen te staan.

Ook voor volwassenen

Judo Zuidlaren is een gezellige vereniging waar plezier in het judo voorop staat. Er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Maar ook volwassenen kunnen terecht bij Judo Zuidlaren. Het maakt niet uit of u nog nooit op de mat heeft gestaan, of juist ervaring heeft als judoka. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen, want iedereen traint op zijn eigen niveau.

Proefles aanvragen

Graag eens een proefles proberen? U of uw kind mag 3 keer gratis meedoen. Daarvoor hoeft u alleen even aan te melden via secretariaat@judozuidlaren.nl. Of kom langs in de gymzaal aan de Goudenregenlaan in Zuidlaren. De training voor kinderen vindt plaats op maandagmiddag. De volwassenen trainen op dinsdagavond.